Sagt om Henrik

Les over 100 referanser fra strålende fornøyde kunder! 

Orkla Health AS;

Hei Henrik,

Dette ble virkelig en perfekt kveld! Samtlige kom bort til meg og skrøt uhemmet av deg. Folk lo høyt og lenge under hele middagen, og du dro i gang den ene historien etter den andre. Du er helt rå. Skjult teater av ypperste klasse. Vi kan varmt anbefale deg, og det er også flere her som vil booke deg. Nå er vår utfordring hvordan vi skal toppe dette?

Med vennlig hilsen
Helena Mechlenborg
Sales Specialist, Orkla Health AS

First House AS;

Det var knallgøy å ha deg som skjult hovmester under middagen for våre ansatte, Henrik. Hele kvelden ble en stor suksess, og alle elsket det. Fantastisk levert! 

Per Høiby. Administrerende direktør og partner. First House AS

Hill & Knowlton Strategies;

Takk for et legendarisk «motivasjonsforedrag» for Geelmuyden Kiese. Takk også for et like legendarisk foredrag 13 år senere for Hill & Knowlton. Det er ikke rart at jeg har anbefalt deg i alle disse årene. Ingen slår deg, Henrik. You were on fire i går. 

Andreas Wabø CEO i Hill+Knowlton Strategies

Tine SA;

Dette var bare helt rått, rett og slett, alt sammen – vi lo så vi datt av stolene! Denne årsfesten ble vår største suksess. Tusen takk, Henrik! 

Med vennlig hilsen
Elin Renate Henne
HR-leder TINE SA

Fearnley Project Finance AS;

Hei Henrik!

Vi er strålende fornøyd med ditt innslag som skjult hovmester på Grand Hotel! Dette traff alle aldersgrupper. Flere gikk fem på, og alle lo godt hele veien. Vi stiller gjerne som referanse, Henrik, for dette var profesjonelt og meget vellykket. Igjen – tusen takk for at du løftet kvelden!

Beste hilsen fra
Katrine, Haakon og Tor
Shipping & Offshore / Real Estate

Hunter Douglas Architectural Norway AS;

Hei Henrik,

Tusen takk for en helt fantastisk kveld med en super Hovmester. Jeg har snakket med de fleste i ettertid og alle synes underholdningen var helt fantastisk – vi ler enda. Da du tok imot oss til aperitiff var det mange som stusset over en lett distre ansatt å tenkte i sine stille sinn; ja ja – slik er han vel bare da. Det var faktisk godt over ½ gjengen som ikke skjønte lunta før du avslørte deg under desserten. Applaus til deg for en sylskarp evne til å se an folk og balansere dine ablegøyer. En god latter forlenger ikke bare livet, men skaper også samhold og morsomme samtaler som binder kolleger sammen i lang tid. Tusen takk for ditt enorme engasjement og bidrag til en kveld ingen av oss kommer til å glemme Henrik. Dette overgikk alt. Kanskje vi plutselig sees igjen – hvem vet.

Med vennlig hilsen / Tina Nyhus. Lønn- og regnskapsmedarbeider
Hunter Douglas Architectural Norway AS

Helse Sør-Øst. Nyansatt HR-sjef;

Hei Henrik,

Vi lo så vi gråt. Du har en helt egen evne til å spre glede og til å sette standarden. Humoren din, og timingen din og hvordan du balanserte rollen som nyansatt var meget imponerende. Vi har vel aldri ledd så godt. Dette trengte vi. Tilbakemeldingene er at dette var tidenes sommerfest med verdens beste underholdning. Mange ble lurt trill rundt. Rett og slett fantastisk morsomt og utrolig godt levert. Takk for samarbeidet, Henrik. Du er unik. Vi sees nok igjen!

Sandra Nadia Svennes
Adm. Konsulent Nasjonal ledelsesutvikling
Helse Sør-Øst

Sparebank 1;

Du gjorde en helt fantastisk jobb Henrik! Vårt Kick-Off ble særdeles vellykket med ditt «Bli best-foredrag». Virkelig et solid humorinnslag på alle måter. Flott levert!

Med vennlig hilsen Rune Bertelsen- Administrerende direktør. Sparebank1 Kundesenter AS

Anticimex AS;

Hei Henrik,

Fantastisk morsomt show du holdt for oss! Ditt salgsforedrag kan anbefales på det sterkeste. Du fikk også 100 % score på «svært fornøyd» på tilbakemelding fra deltagerne på vårt salgsmøte!

Espen Ulrik Gundersen
Key Account Manager.

Varmecomfort AS;

Jeg hadde gleden av å oppleve Henrik som nyansatt på et arrangement hos en kunde. Tenker at det er det morsomste jeg har vært med på. Han må rett og slett oppleves! Akkurat på grensen (men innenfor) på hvor langt man kan gå. Vet ikke om noe annet jeg kan anbefale enn Henrik når det kommer til humor, glede og overraskende vendinger på et seminar, kickoff eller under en middag! Han er en gave til det norske folk – og folk må få oppleve han!

Ole Harald N. Filtvedt, CEO

GET AS;

Som skjult underholdning på årets sommerfest hyret Get inn skuespiller og komiker, Henrik Morken Nielsen, som kveldens hovmester. Henrik sørget for hysterisk latter blant våre største kunder og hans opptreden falt like godt i smak blant de eldre som hos de yngre. Hovmesteren var kveldens største begivenhet. Helt fantastisk bra, og en sjelden stor suksess!

Anders Lindsetmo
Business Manager
Large Accounts
Get AS

Azets Insight AS;

Hei Henrik! 

Jeg kan glede deg med at du har fått toppscore på underholdningen i undersøkelsen vi sendte ut mandag. 94% Har gitt deg toppkarakter.  Det er du som har vært «snakkisen her» etter festen – du har gjort et godt inntrykk på alle her. Flere har innrømmet at de ikke skjønte at du var innleid før under avsløringen, så du har truffet bra!  Tror jeg aldri har sett et slikt resultat!  GRATULERER! Jeg gir deg mine beste anbefalinger videre. Bare å fortsette med det du gjør, Henrik.

Ingrid Løken Thorsrud
Avdelingsleder. Azets Insight AS

Betonmast Buskerud-Vestfold AS;

Tusen takk for en herlig kveld i går! Det var en magisk stemning du lagde og det fyra skikkelig. Alle er enige i at hovmesteren var mye morsommere enn standard stand up. Du gjorde det mer personlig og noen av kallenavnene dine var legendariske. Dette traff Henrik, og vi vil selvfølgelig anbefale deg videre!

Kristian Gjestemoen
Daglig leder Betonmast Buskerud-Vestfold AS

Strømmen Sparebank;

Jeg anbefaler Henrik på det sterkeste! Vi var så heldig å oppleve Henrik som kveldens hovmester under vårt 100 års jubileumsfest på Son Spa. Vedder på at selv den sureste i selskapet ikke klarer å la være å le når Henrik skrur på sjarm og vittigheter! Tusen skal du ha. Bøyer oss i hatten. 

Dan Borgersen. Salgs og Markedsansvarlig
Strømmen Sparebank

Forsvaret;

Du var en kjempesuksess i rollen som vår nye HR-sjef. Rett og slett fabelaktig levert, Henrik. Du er utrolig dyktig, og vil garantert høre fra oss igjen. Anbefales på det varmeste!

Sølvi Merete Wiik. Arrangementkomiteen, Forsvaret

Bavaria Oslo AS;

Hei Henrik,

Jeg vil nok en gang takke deg for et fantastisk morsomt humorforedrag du holdt for våre ansatte! Som jeg sa til deg så kunne ikke dette blitt bedre. Balansen mellom troverdighet og galskap var perfekt. Du viste også at du har en helt egen evne til å få kontakt med publikum ved bruk av humor, råskap, begeistring, spontanitet og timing. Vi storkoste oss, og festen etterpå var upåklagelig. Takk for et særdeles hyggelig samarbeid, Henrik, jeg er så glad vi valgte deg, og du er alltid velkommen i våre splitter nye lokaler på Alnabru!

Vennlig hilsen
Knut-Erik Widén
Daglig Leder, Bavaria Oslo

Come2gether AS;

Takk for et suverent opplegg på Losby Gods, og ikke minst en fantastisk Henrik Morken Nielsen som bidro så til de grader til topp stemning helt fra aperitiff og frem til dessert. Utrolig festlig med hovmesteren. En løssluppen og meget vellykket kveld. For en flott fyr!

Ingfrid Thorsen - Daglig leder - Com2gether

OsloMet – storbyuniversitetet;

Hei Henrik!

Hjertelig tusen takk for et fantastisk vel gjennomført foredrag du holdt for oss om arbeidsglede, bedriftskultur, ledelse og humor på arbeidsplassen. Tilbakemeldingene har vært overveldende, og vi ler enda. Definitivt årets høydepunkt!

Halfdan Alve Glad
Seniorrådgiver
OsloMet – storbyuniversitetet
Seksjon for Studieadministrasjon og internasjonalisering

Kost- og ernæringsforbundet Delta;

Hei Henrik,

Du får bare gode tilbakemeldinger fra festmiddagen vi hadde 11. juni. Folk syntes dette var kjempegøy, stemningen sto i taket, så dette var en innertier. Tusen takk for strålende innsats, Henrik. Kvelden ble en stor suksess!

Vennlig hilsen
Arnt Steffensen
Leder Kost- og ernæringsforbundet
Delta

Foss Event AS;

Henrik er kreativ, morsom, profesjonell og herlig grenseløs. Han har levert 100% for oss ved flere anledninger, og han er den første vi ringer når vi skal levere unik underholdning. Uansett om det er kunder med 20 ansatte eller 150 så er tilbakemeldingene alltid de samme; “Dette var verdt hver eneste krone!” 

Henrik er ikke billigst i klassen, men det er ikke Bruce Springsteen heller, og når det kommer til underholdning så gjør du klokt i å velge noe som er bunnsolid fremfor noe som er billig. Vi gleder oss til neste prosjekt med Henrik!

Tommy Sand
Daglig leder, Foss Event AS

Skjult servitør / Jernbaneverket AS;

Hei Henrik,

Servitøren din var en knallsuksess! Det var utrolig godt gjennomført. Virkelig.

Fra du tok i mot oss i full servitøruniform til aperitif og til desserten var servert, lagde du en rekke episoder som var genialt plassert så tett opp mot grensen av fornuft som mulig.

Selskapet kikket og snakket, og de trodde nesten ikke det var mulig, men fant seg likevel i det. At du klarte å holde masken som du gjorde, og finne alle de anledningene til å vise deg fram som en meget merkelig servitør, er ubetalelig. Du er jo en dyktig servitør også, noe som gjorde det hele veldig troverdig.

Etter avsløringen ble dette snakket om, og vi lo godt resten av kvelden. Det ble også tatt opp igjen neste morgen  – og ikke minst fortalt om til dem som ikke hadde fått vært med på middagen. Hører også at praten går i avdelingene rundt dette på jobb i dag.

Takk for en strålende jobb, Henrik!

Med vennlig hilsen, Beate Voetman
Seksjonsleder Jernbaneverket Servicesenteret

Humorforedrag / HomeNet AS;

Det har vært en stor glede å kunne samarbeide med en så profesjonell skuespiller, komiker og foredragsholder som Henrik Morken Nielsen.

I forbindelse med vårt arrangement ønsket vi å invitere en ekstern foredragsholder for litt underholdning ved siden av det faglige. Jeg kom heldigvis i kontakt med Henrik, og er svært imponert over hans engasjement under forberedelsene. Vi hadde en fin dialog før arrangementet, og Henrik var svært proaktiv og kreativ i forhold til hvordan hans foredrag best mulig kunne tilpasses vårt ganske intime arrangement.

Selve «Bli best-foredraget» var ustyrtelig morsomt, og helt uforglemmelig. Henrik er en fantastisk skuespiller og entertainer, og alle i publikum var revet med av hans råskap fra første stund. Henrik får mine varmeste anbefalinger, og jeg håper jeg får anledning til å samarbeide med ham igjen – det har vært en sann fornøyelse!

Vennlig hilsen
Karianne Muldal
Salgs- og markedskoordinator
HomeNet AS

Imento Norge AS;

Hei Henrik,

Jeg har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på Imento Puzzle 2016. Tusen takk for god oppfølging og et morsomt og hyggelig samarbeid. Og ikke minst – tusen takk for innsatsen som foredragsholder, stuntreporter under messen, og som konferansier under middagen. Dette satt som et skudd, Henrik, og det var tydelig at de 300 deltagerne som var tilstede under årets Puzzle koste seg hele veien. 

Supert opplegg!

Trym Günther Merg, 
Partner- og markedsansvarlig
Imento Norge AS

TEATERSPORT / BOHUS AS;

Henrik ble leid inn til Bohus sin Kick-Off samling for kjedekontoret. Han viste seg å kunne samle gruppen og lede den gjennom en fantastisk morsom seanse med teatersport, lek og improvisasjon. Det ble stort engasjement og mye latter. Vi kommer til å huske dette lenge og le av det vi har vært igjennom under veiledning av Henrik. Vi i Bohus vil anbefale Henrik!

Anne Line Ringlund
Administrasjonssekretær i Bohus AS

Norwegian Defence Logistics Organisation;

I have had the pleasure of working with Henrik Morken Nielsen. He is the kind of entertainer that one remembers for life, with laughter. I highly recommend him for any event where a professional actor, entertainer, comedian, toast-master and speaker is needed. He completes and makes the event a success to be remembered!

Kjetil Thue, Senior Staff Officer at Norwegian Defence Logistics Organisation

Norske kokkers Landsforening;

Hei Henrik,

Ville bare si at jeg er kjempefornøyd med innsatsen din på årsmøte vårt. Du har virkelig fått strålende tilbakemeldinger og gjorde kvelden vår ekstra morsom. Tusen takk!

Anita MacKay, Arrangementansvarlig, Norske Kokkers Landsforening

Harald Zwart;

Henrik er et funn. Bjørn oppdaget Henrik da han laget en dokumentar om Forsvaret i Gamlebyen. Han etterlot seg et varig inntrykk både hos Bjørn og hos meg, så da vi skulle finne en som skulle spille den gladkristne Helge i LFB 1, dukket han opp i mitt hode som en klar kandidat. Ingen er som Henrik, og ingen kan spille som Henrik.

Han har en spontanitet og en galskap som kan minne mer om Jim Carrey enn noen annen jeg vet om i Skandinavia. Det er alltid noe nytt og spennende med Henrik – man vet aldri hva som kommer.

Det hender han må bruke en tagning eller to for å finne den rette tonen i en scene, men når han så treffer blir det en helt uventet energi. Og da leverer han langt mer enn det man som filmskaper har kokt i hop ved skrivebordet. Han er en mester i øyeblikkskunst – vår oppgave er bare å være der med kamera når det skjer.

Kilde; Boka om Lange Flate Ballær. En titt bak kamera.
Tindlund forlag. Fredrikstad. Zwart Arbeid 2008.
(Henrik spilte hovedrollen i begge LFB-filmene)

Stamina - 600 deltagere - Radisson SAS Plaza;

Stamina, Norges nye og ledende helse- og treningskjede hadde et stort Kick off på Norges Idrettshøyskole med over 600 deltagere og påfølgende festmiddag på Radisson SAS, Plaza (Sonia Henie).

Vi er en landsdekkende kjede som på lanseringsdagen besto av 55 treningssentre og 40 helsekontorer. Med oss på laget hadde vi også Norsk Idrettsmedisinsk Institutt, NIMI A/S. Vi valgte Henrik Morken Nielsen til å lede festen på Plaza. Med sin brede bakgrunn og repertoar som skuespiller, komiker og sanger – gjorde han en svært god og viktig jobb for å skape den feiringen og atmosfæren vi ønsket oss.

Nyttige planleggingsmøter i forkant, god kontakt på telefon og mail – samt Henriks grundige research der han snakket med alle som skulle på scenen, en stram og gjennomarbeidet kjøreplan og et tett og godt samarbeid hele veien la grunnlaget. 

Henrik styrte festen på ypperlig vis med en blanding av humor og alvor, fleip og fakta. Han bidro med morsomme historier, elegante presentasjoner av talere og innslag  – og fremførte en sang som imponerte og kalte på latteren.

Det har vært en glede å samarbeide med Henrik hele veien, og vi er svært fornøyd med jobben han gjorde. Han ledet ikke bare festen for Stamina HOT, han løftet den!

Mvh, Christine Thune, Kick off sjef 12.9.12.
Produktsjef i konsernledelsen
Stamina

Kick-Off Næringslivsdagen BI Trondheim;

Hei Henrik!

Vil nok en gang takke for en fantastisk opptreden torsdag kveld, da du var vår konferansier på Kick-Off Næringslivsdagene BI Trondheim. Vi er veldig fornøyd med kvelden, og deg som konferansier. Du overgikk alle forventninger og laget et kjempeshow for oss. Vi har bare fått positive tilbakemeldinger fra publikum. Kjempebra!

Vi opplevde Henrik Morken Nielsen som en selvsikker og flink konferansier som tok sin rolle seriøst. Henrik virket godt forberedt og lite nervøs, noe som er veldig viktig før et slikt arrangement. På scenen var han helt rå og han fikk med publikum hele tiden. Henrik innfridde virkelig forventningene med sjarmen! Som person var han veldig morsom og sprudlende. Hans rolle som konferansier tok han på strak arm!

Samarbeidet mellom oss (Kristin Øverås og Henrik Morken Nielsen) har vært kjempebra. God kommunikasjon via mail og telefon, der vi utvekslet nye ideer og innspill for Kick-Off Næringslivsdagen BI Trondheim. Dette er veldig viktig for å få til et så vellykket arrangement.

Henrik Morken Nielsen var i tillegg til å være konferansier, også en god Stand Up-komiker.
Han sang, holdt foredrag og gjorde masse Stand Up. Noe som slo veldig godt an hos publikum. Henrik var veldig god på innlevelse, improvisere og imitere. Han hadde laget et show som var skreddersydd til studentene, og timingen var perfekt!

Vi er veldig fornøyde! Dette ble en knallsuksess, og Henrik gjorde kvelden magisk!

Med vennlig hilsen
Kristin Øverås
Bookingsansvarlig, Næringslivsdagene
BI Trondheim

Bli best med Julius Tallulah/Aker Drilling Risers;

Aker Drilling Risers, Operations & DLS, hadde besøk av Julius Tallulah med foredraget «Bli best med Julius Tallulah» under vår teambuilding. Dette foredraget var spot-on for våres del, da vi driver med service og salg av tjenester, mer eller mindre temaet for foredraget. Fere forstod galskapen og humoren i det hele, og manager for DLS og meg selv har ikke hatt det så morro på lenge. Råbra! Ekstra artig med muligheten for svært forskjellige reaksjoner på foredraget.

Henrik var enkel å jobbe med i prosessen i forkant, sene tilbakemeldinger og spesifikke justeringer for å tilnærme seg oss ble enkelt inkludert. Veldig hyggelig og lett å bli kjent med.

Dette var en suksess.

Anbefales!

Best regards,
Gunnar Jesnes
VP Operations & DLS
Aker Solutions

Heimdal Eiendomsmegling / Markedssjef / Bli best med Julius Tallulah;

Vi i Heimdal Eiendomsmegling valgte å hyre inn Henrik Morken Nielsen med foredraget «Bli best med Julius Tallulah» til å kickstarte det nye året! «Julius» tok salen med storm, og alle lyttet ivrig for å lære hva som hadde gjort ham til millionær allerede som 17-åring. Det var mye latter underveis – og kommunikasjonen med publikum var fantastisk! Jeg kan på det varmeste anbefale alle som ønsker et skikkelig morsomt foredrag å få med seg når Henrik kjører i gang sitt show med Julius Tallulah. Forestillingen var magisk! 

Jan Olav Opheim
Ass. Markedssjef, Heimdal Eiendomsmegling AS

Motivasjonsdagene / Norsk Flygelederforedning;

Takk for bra underholdning – jeg er veldig tilfreds! Resten av kvelden ble helt knall – folket var veldig fornøyd – det er det viktigste for meg. Norsk Flygelederforening har tatt det gode valget og engasjert deg.

NFF valgte Motivasjonsdagene da det passet meget godt inn i profilen for samlingen vår. Det var et godt valg, som jeg brukte som et siste innslag før festmiddag. Det satte stemningen umiddelbart.

Innlegget var veldig bra. Det startet seriøst og vandret mer og mer ut av kurs. Enkelte slet med sitt eget indre i forhold til om dette kunne være noe. Du er en flott skuespiller med masse energi og god humor – det er moro. Det at du tok deg tid til å snakke litt etterpå, og dra noen spøker var veldig bra! Du er en hyggelig, omgjengelig, oppegående og morsom kar, som jeg er sikker på har en stor fremtid der du selv ønsker det – det er kun du selv som således er begrensningen.

Folket var veldig fornøyd – og som sagt – mange slet med sitt eget indre i forhold til hva i alle dager dette var. Folk lo godt, og jeg fikk kommentarer gjennom hele kvelden på at det var moro.

Synes det var en fin oppbygging av foredraget – fra en seriøs start til en noe forunderlig og like fornøyelig avslutning. Veldig bra og skikkelig moro.

Ha en finfin dag videre og lykke til med karrieren – håper vi sees plutselig igjen!

Mvh. Robert Gjønnes
Leder Norsk Flygelederforening

BI Stavanger/Bli best med Julius Talluah;

BI Stavanger valgte Julius Tallulah på vår kick-off med foredraget «Bli best med Julius Tallulah». Vi opplevde Henrik som en veldig god skuespiller og entertainer. Han hadde god kontakt og innspill med publikum hele tiden, og ikke minst fikk vi alle en god latter gjennom hele showet. Responsen fra publikum var bare positiv og alle koste seg masse. Henrik var morsom og fikk en latterfull stemning blant publikum!

Mvh Kristina Bakken Botngård,
Arrangøren for kvelden og fagansvarlig ved BI Stavanger

NAV Kontaktsenter Oppland og Hedmark/ Bli best med Julius Tallulah;

NAV kontaktsenter Oppland og Hedmark valgte å bruke Julius Tallulah med foredraget «Bli best med Julius Tallulah» som åpning på en personaldag hvor vi hadde leid inn ulike foredragsholdere som skulle inspirere og motivere. Å starte dagen med Julius ble full klaff! Med humor og stort engasjement fikk vi en start på dagen vi sent vil glemme. Foredraget var skreddersydd for anledningen og Henrik Morken Nielsen hadde forberedt seg godt slik at han traff godt med poenger i forhold til våre oppgaver og organisering.

Som profesjonell skuespiller klarte han å gjennomføre foredraget med stil og glød hele veien. Dette satte standarden på dagen og han fikk svært god respons fra salen. Det var en fornøyelse å samarbeide med Henrik i forkant, og våre innspill og ønsker ble i imøtekommet og innlemmet på en super måte. Vi vil på det sterkeste anbefale Henrik hvis du ønsker et litt annerledes  og svært humoristisk foredrag om salg og service!

Med vennlig hilsen
Jan Rune Olsen
Avdelingsdirektør NAV Kontaktsenter Oppland

Heimdal Eiendomsmegling / Adm.dir / Bli best med Julius Tallulah;

Henrik er en fantastisk entertainer som mestrer faget sitt på en unik og kunsterisk måte. Julius Tallulah kan anbefales ethvert arrangement. Vi får en forventing ut fra beskrivelsen, men Julius Tallulah overgår forventningene og leverer et komplett produkt med en gjennomgående rød tråd og seriøsitet.

Henrik Morken Nielsen er en kunstner som vi ønsker å benytte oss av i framtiden!

Adm. Dir, Pål Morten Oxaal
Heimdal Eiendomsmegling AS

Geelmuyden.Kiese / Bli best med Julius Tallulah;

Julius Tallulah anbefales på det sterkeste!

Andreas Wabø
Administrerende Direktør
Geelmuyden.Kiese

Sandvika Storsenter, Krogh Optkk: Bli best med Julius Tallulah:

Som selvstendig næringsdrivende var jeg invitert på Sandvika Storsenters Kick Off i september, og fikk fornøyelsen av å høre Henrik Morken Nielsen i rollen som Julius Tallulah. Det ble litt av en finale! Hylende morsomt, samtidig som det fikk inn viktige aspekter ved kundeservice og møte med kunder av alle slag. Replikkene var dratt akkurat passe langt; altså litt over kanten, publikum satt i høyspenn og fikk med seg poengene på en ny måte. Garantert ingen som kjedet seg her! Samspillet med publikum var godt og blottet for sjenanse, Julius bød virkelig på seg selv…

Lykke til videre, Henrik, kanskje vi ses igjen!

Vennlig hilsen Katja Krogh
Optiker Cand. Mag.
Krogh Optikk Sandvika AS

Bli best med Julius Tallulah + Servitør - Buer AS;

Hei igjen Henrik! Tusen hjertlig takk for i går! Det ble referert mye til deg og innslagene dine. Du var rett og slett strålende. Julius Tallulah kombinert med Servitør på kvelden var bare utrolig bra. Hvor tar du det fra? Vi storkoste oss. Dette kan du!! Jeg skal anbefale dette videre til mine kontakter i næringslivet. Håper vi ses i en annen anledning. Takk igjen!

Jarle Eriksen, Buer AS

Bli best med Julius Tallulah/Visma Retail;

Vi i Visma Retail engasjerte Julius Tallulah med foredraget «Bli best med Julius Tallulah» til en samling for vår konsulentavdeling. Foredraget er engasjerende, provoserende og hysterisk morsomt, men gir allikevel en viss grunn til refleksjon. Reaksjonene blant publikum var meget gode og spente fra vantro til høylytt latter.

Henrik er en stødig entertainer og behersker sitt publikum til fulle. Han er godt forberedt og enkel å samarbeide med. Jeg gir Henrik og foredraget «Bli mest med Julius Tallulah» mine varmeste anbefalinger!

Gisle Sveva, Konsulentsjef - Head of Professional Services, Visma Retail AS

Bli best med Julius Tallulah / Sirkus Shopping AS;

Hei Henrik!

For vår del var dette en fin samling hvor du skapte en morsom og lett stemning i dagens siste del av programmet. På tross av forventninger om noe helt annet så ble dette en knallsuksess som daglig ledere opplevde sammen, og som de vil huske lenge!

Vi har hatt mange tilbakemeldinger og de går som følger: «Overraskende og en opplevelse for livet», «Du tror det ikke før du får se det», «Tallulah vil jeg dele» «Et foredrag som skapte en morsom stemning og undring på om dette virkelig var seriøst»
Takk for ditt fantastiske bidrag Henrik og lykke til videre!

Med vennlig hilsen
Trine Foosnæs
Daglig leder
Sirkus Shopping as

Energi Norge/Bli best med Julius Tallulah;

Takk for et strålende innlegg du hadde med Julius Tallulah!! Hyggelig å treffe deg også, også håper jeg at jeg får anledning til å benytte dine skuespillerevner flere ganger i fremtiden!

Hanne Larsson-Fremberg
Gruppeleder arrangementstjenester
Energi Norge
Energiakademiet

Bli best med Julius Tallulah" 30-års Jubileum, Quality Hotel Panorama;

Da Quality Hotel Panorama feiret seg selv med 30-års jubileum, hadde vi innhentet Henrik Morken Nielsen til og holde et humoristisk innslag. Fra første setning hadde Julius Tallulah satt stemningen i lokalet. En suveren entertainer trollbandt publikum med sin allvitenhet rundt temaet salg, kommunikasjon og motivasjon. Med sin fantastiske innlevelse gjorde Henrik Morken Nielsen kvelden til en uforglemmelig opplevelse!

Hilsen, Bjørnar A. Kristiansen, Adm. Direktør, Quality Hotel Panorama

Bli best med Julius Tallulah/Toastmaster;

Systemhus har engasjert Henrik Morken Nielsen med sitt humorforedrag ”Bli best med Julius Tallulah” i fm. kjedens kongress i Stavanger april 2013. Hele foredraget ble en stor suksess! Henriks karakterskuespill var meget bra og og hans ”faglige” vinkling bidro til at foredraget ble en ”snakkis” i etterkant, og det tyder på at tilhørerne virkelig likte det de så og hørte. Vi benyttet også Henrik som toastmaster i fm. festmiddagen på kvelden. Her viste han flere talenter, hvor hans egenlagde sang definitivt var et høydepunkt.

Vi anbefaler gjerne et samarbeid med Henrik Morken Nielsen!

Anders Paulsen, Markedssjef, Systemhus Norge

Bli best med Julius Tallulah / Strandtorget kjøpesenter;

Tusen takk for et supert foredrag!

Foredraget «Bli best med Julius Tallulah» ble en stor suksess for våre assisterende og butikkledere som var med på samlingen. Julius fikk god kontakt med publikum, det ble mye latter og noen lo så godt at de ikke hadde sminke igjen. Foredraget satte folk i den rette feststemningen til kveldens middag. Absolutt dagens høydepunkt. Vi kan på det varmeste anbefale Julius som foredragsholder, man blir ikke skuffet. For oss kommer Julius til å bli husket med latter i lang tid fremover!

Mvh
Linda Løvseth Øvstehage
Senterkoordinator, Strandtorget

Bli best med Julius Tallulah / Toastmaster/ Hasås AS;

Hei Henrik!

Kjempehyggelig og morsomt  å bli kjent med deg!
Dette ble to fantastisk fine kvelder med våre kunder.
Julius Tullulah ga kundene en opplevelse de sent vil glemme, og latteren satt løst. At vi i tillegg hadde gleden av å ha deg som toastmaster for våre ansatte, ble en stor suksess. Du hadde ett enormt engasjement, og dine munnrappe  og kjappe kommentarer sto i kø. Latteren satt løst, og din måte å engasjere gjestene på, ble virkelig god underholdning. Ekstra morsomt var det når noen av gjestene gjenkjente deg som den gladkristne Helge, fra Lange flate ballær. Prikken over ien var den morsomme sangen du avsluttet med. Mange hilsener fra oss på Hasås AS i Kodal.
Vi snakkes plutselig!

Yngvar Hasås,
Daglig leder, Hasås AS

Heydi AS / Bli best med Julius Tallulah;

Vi takker for et morsomt og bra gjennomført foredrag på vår firmasamling på Losby Gods lørdag 8. februar. Foredraget «Bli best med Julius Tallulah» startet troverdig før «galskapen» var et faktum. Det er tydelig at momenter fra foredraget har festet seg hos deltagerne, for i løpet av dagene som har gått har Julius sine utsagn blitt gjengitt. Det var et friskt innslag, et foredrag med overraskelser og intensitet.

Vennlig hilsen
Hey’di AS
Torunn Sæther

Oslo Politidistrikt / Bli best med Julius Tallulah;

Veldig bra og morsomt foredrag, Henrik. Bra innsats! Det falt virkelig i smak – det viste tilbakemeldingene i lunsjen.

Magnus Osmundsen
Etterforsker - Finansseksjonen, Oslo PD

Bli best med Julius Tallulah / Finans og Miljøkrimseksjonen, Oslo PD

Tusen takk for ditt bidrag til vår seminaråpning på Sundvollen, Henrik! Du satt fart i mannskapene. Din åpning bidro til et åpnet og godt seminar for vår del – og mange takk for det!

Stein A. Refsland
Politiførstebetjent
Finans og Miljøkrimseksjonen

CONFEX Norge AS / Bli best med Julius Tallulah;

Jeg er veldig fornøyd med din opptreden som Julius Tallulah. Takk for en knallbra levering i går, Henrik, så snakkes vi plutselig!

MVH Kristoffer Dalgrav
Prosjektleder, Confex Norge AS

AVINOR AS / Bli best med Julius Tallulah;

Vi i Avinor Flysikrings avdeling for produksjonsstyring valgte Henrik Morken Nielsen i rollen som Julius Tallulah med foredraget «Bli best med Julius Tallulah» til vårt event. Og det angrer vi virkelig ikke på, det var et perfekt avbrekk i en ellers tung samling preget av mye fag. Julius fikk oss til å slappe av og nyte en time med mye god humor og energi. Anbefales!

Med vennlig hilsen
Thomas Hammerseth
Leder Produksjonsstyring forretningsområde underveis

Amfi Verdal / Bli best med Julius Tallulah;

PÅ AMFI VERDAL VAR VI SÅ HELDIGE Å FÅ TAK I HENRIK MORKEN NIELSEN I ROLLEN SOM JULIUS TALLULAH, I FORB. MED EN FESTLIG SAMLING SOM VI HADDE FOR ALLE ANSATTE. JULIUS TALLULAH RUSLET RUNDT OG ØNSKET ALLE VELKOMMEN DA DE KOM, OG SKAPTE EN GOD STEMNING FRA FØRSTE STUND. UNDER FOREDRAGET SATT LATTEREN LØST OG VI LO OSS GJENNOM HELE FOREDRAGET. HAN DRO OGSÅ MED SEG NOEN AV DE ANSATTE I DIALOGER, OG DET SKAPTE HYSTERISK MORSOMME SITUASJONER! VI HAR FÅTT KJEMPEPOSITIVE TILBAKEMELDINGER PÅ FOREDRAGET OG MANGE ANSATTE HAR UTTALT AT DETTE BLE EN FANTASTISK MORSOM KVELD SOM DE VIL HUSKE LENGE.

Med vennlig hilsen
Tove Merakerås Nesset, Senterleder
AMFI Verdal

Lefdal Alnabru;

Vi valgte Henrik Morken Nielsen til å stå for underholdningen på vårt julebord i år. Dette er noe vi var utrolig fornøyde med! En person som skreddersydde hele underholdningen etter våre ønsker. Det var veldig enkelt å ha en dialog med Henrik både før julebordet og under selve showet. Han skapte uten tvil sterke reaksjoner blant de andre ansatte, og dette bidraget er garantert noe de kommer til å huske i lang tid. Vi var i hvert fall veldig fornøyde med Henrik Morken Nielsen, og vil uten tvil anbefale han til andre!

Anders Korsmo,
Driftsjef Lefdal Alnabru

Origo Solutions AS;

Hei Henrik.

Tusen takk for sist!

Origo Solutions valgte Henrik Morken Nielsen til å stå for underholdningen som servitør under sitt julebord. Det ble et julebord utenom det vanlige. Henrik balanserer sin rolle som en useriøs kelner med en servitør som ønsker å være pliktoppfyllende på en glimrende måte!!! Det er mange gøyale innspill, og mange av ingeniørene med følge som er samlet blir ganske «forbannet» over servitøren. Mange snakker seg imellom om den dårlige oppførselen. Etter ca. to timer er det på høytid å avsløre hvem han er, og han har en liten standup hvor han tar med noen høydepunkter i løpet av kvelden. Det avsluttes med befriende latter og applaus!!!

Med hilsen
Anne-Gunn Bjørnø
Administrator, Origo Solutions

Teatersport / Adecco / Virke

Tusen takk for en morsom kveld sammen med deg, for Virke, utpå festningen. Tommelen opp for improvisasjon og teatersport!

John Berg
Business development manager
Adecco Norge

TEATERSPORT / DNV GL AS;

DNV GL valgte Teatersport som en utfordring til management teamet. Vi ønsket rett og slett å bli bedre kjent med hverandre. Hvem er det som skjuler seg bak den faglige og «profesjonelle» fasaden? 

Det som står skrevet om Teatersport er noe uklart og mystisk – og man blir jo litt usikker på hva man går til. Og hvis man vet alt på forhand er det sikkert mange som ikke våger å velge Teatersport – men det må de virkelig gjøre! Teatersport er fantastisk morsomt!

Mitt Inntrykk av deg, Henrik, er at du virkelig liker det du gjør. Du er lett å komme i kontakt med. Du er varm, modig og uredd. Det var i tillegg kjempe god kjemi med gruppen, og du klarte på en veldig god måte å få alle til og føle seg «hjemme». Ikke lett når du spør seriøse personer om å spille cowboyer og samtidig skyte hverandre, være en kylling, mime, og synge opera. Du var også veldig støttende og hadde mange morsomme kommentarer underveis. Du var heller aldri dømmende!

Det beste komplimentet jeg kan gi deg hvis vi møter deg igjen, er at vi kan sette oss ned med en øl i hånda og ha det moro sammen!
Masse lykke til, Henrik. Vi har bare ett liv – så nyt det!

Jeg har sendt melding til alle deltakerne om deres mening om samlingen generelt og Teatersport spesielt. Stikkordene er som følger (engelsk og norsk…)

· Virkelig bra – fantastic event.
Excellent teambuilding event
Bra utført / instruktøren satte sammen en veldig bra og trygg setting
· Bra konsept
· Positivt
· Morsomt
· Samlende
· Utfordrende
· Korte konsekvenser med mye aktivitet fungerte best
· “All I can say is, fun, fun, fun!”
Mitt Inntrykk av deg, Henrik, er at du virkelig liker det du gjør.
“Morsom å kunne le litt sammen selv om jeg var langt utenfor komfortsonen”
· “Instruktøren gjorde en veldig god jobb, positiv og morsom type – bra ledet”
· “Didn’t know that I could perform opera ” (and let’s be honest, Henrik – we still can’tJ)
“Henrik er morsom å være sammen med og har et smittende humør. Gir av seg selv!

Best regards
for DNV GL AS
Mick Potterton
Head of Section, Document Management

Bli best med Julius Tallulah/ Firkløveren AS;

Hei Henrik,

Jeg vil takke igjen for et supert foredrag med Julius Tallulah på fredag! Vi fikk bare gode tilbakemeldinger i etterkant, og alle syntes det var veldig morsomt.

Ønsker deg en fin sommer!

Mvh, Siv Chaston
Produktsjef i Firkløveren

Bli best med Julius Tallulah / GC Rieber;

Vi takker deg for et helt fantastisk foredrag med mange frustrerte ansatte, og en Julius med masse engasjement og vyer som går over stokk og stein. Det ble det en fantastisk opplevelse!

Med hilsen
Rolf Vidar Aaen
Regionleder Øst
GC RIEBER SALT AS

TEATERSPORT / KLP / Virke;

Som deltaker i Virke sitt forretningsutviklingsnettverk på Oscarsborg nå i forrige uke hadde jeg gleden av å være med på teatersport under kyndig og svært entusiastisk ledelse fra skuespiller Henrik Morken Nielsen. Jeg synes han ledet det hele med stor innlevelse, pedegogisk presisjon og raushet, noe som gjorde meg som deltaker nysgjerrig og gira på å delta. Og jeg tror det, kombinert med en uredd gjeng gjorde at vi fikk veldig mye ut av seansen.

 Det gjorde godt-vondt å få lov til å prøve seg utenfor komfortsonen. Og det trenger man. Så, jeg anbefaler på det sterkeste alle de team, ledergrupper, netteverksgrupper, vennegrupper og kollegagrupper som kanskje har stivnet litt for mye i gamle mønstre til å delta på Teatersport under ledelse av Henrik Morken Nielsen!

Henrik Lervold,
Strategic advisor & business developer & head of Innovation at KLP

TEATERSPORT / Løvenskold Handel / Virke;

Tusen takk, Henrik, for en utrolig morsom teatersport på Oscarsborg forrige uke i regi Virke. Brake a leg!

Tore Jerpseth
Head og store Planning at Løvenskold Handel AS

North Atlantic Drilling;

TUSEN TUSEN TAKK – for din innsats . Fantastisk!

I forbindelse med North Atlantic Drilling arrangement i Oslo 06 September og 27 September var Henrik engasjert som servitør. Dette med stor suksess. To utrolige arrangementer som ikke hadde vært det samme uten Henrik.

Gleder meg allerede til neste gang!
Tusen takk Henrik!

Beste hilsen, Vibeke Banuren, Travel Manager/Account Manager Nordic

Bli best med Julius Tallulah/DSV;

God morgen Henrik,

Tusen takk for herlig foredrag på Oscarsborg! Det var utrolig morsomt og mange ble faktisk inspirert av din figur Julius, litt av en type, he he. Det var en fin dag med deg som vårt faglige innslag, takk skal du ha. Ha en flott uke!

Med vennlig hilsen
Ina Kaastad, Managing Director at DSV Air & Sea AS

Hafslund AS;

Hei Henrik,

Tusen takk for fantastisk og supermorsom innsats på fredag, det ble veldig bra! Hyggelig å jobbe med deg også!

Hilsen Katarina Finneng
Senior Information Manager at Hafslund

Invent2 AS;

Hei Henrik!

Tusen takk for artig innslag under middagen! Latteren satt løst, og vi koste oss lenge med å diskutere deg. Ja selv under frokosten neste dag var du fortsatt et tema. Inven2 fikk besøk av Henrik Morken Nilsen (alias Tulleservitøren) under en middag for hele selskapet i forbindelse med en bedriftssamling. Allerede før vi gikk til bords begynte han å tiltrekke seg overraskende blikk og etter hvert som vi begynte middagen begynte også stemningen å stige. Vi opplevde forundring, skepsis og medfølelse og latteren satt etter hvert løst hos alle. Hans opptreden ble et samtaleemne som varte vel etter at plottet var avslørt, og vi lo fortsatt av opptredenen hans under felles frokost neste morgen. Vi opplevde Tulleservitøren som en fantastisk menneskekjenner, som tok individene på kornet og som fikk frem en flott stemning under middagen.

Anne Marie Bjørgo,
jurist, Inven2 AS

Plantasjen Norge AS;

Henrik holdt et motivasjonsforedrag for oss i forbindelse med en samling med alle butikklederne i Plantasjen Norge AS. Butikklederne undret seg på hva slags person dette var. Kontrasten mellom det seriøse/alvorlige opp mot det morsomme slo godt an blant butikklederne. Mange hadde nok en forventning om at dette kun var tull, men Henrik sin måte å fremføre rollefiguren på gjorde at de begynte å tvile. Foredraget var meget vellykket!

Ivar Borgen
HR - sjef Plantasjen Norge AS

Trippeltex AS;

Vi storkoste oss på fredag og hadde mye moro under og etter «vinkurset» ditt! Vi startet uka med mye latter og mimring takket være deg. Tusen takk for et fantastisk morsomt bidrag på sommerfesten vår!

Med vennlig hilsen
Hege Oustad
Daglig leder, Trippeltex AS

Ricoh Norge AS;

Takk for i dag, jeg er strålende fornøyd med ditt bidrag.

Jeg leide inn Henrik Morken Nielsen i anledning en produktlansering for vårt samlede salgskorps i Norge. Hovedintensjonen med oppdraget var å skape en «ut av boksen effekt», temperatur og engasjement. Henrik leverte til fulle! Rollefiguren, som for øvrig var totalt ugjenkjennelig, skulle fremstille Norges råeste selger og self-made-millionaire. Mitt påskudd for å invitere vedkommende til vår lansering, var at jeg hadde møtt ham, og ønsket at han skulle gi våre selgere noen tips og råd.

Karakteren fremstod ekstremt troverdig og høstet vekselsvis beundring og lett harme fra salen, ettersom han spilte på arroganse og selvgodhet. Tilhørerne følte seg fullstendig overrumplet og tatt på sengen, selv når Henrik gikk inn på sin egen hjemmeside ble han ikke umiddelbart avslørt. Henrik fremstod fleksibel, positiv og veldig enkel å ha med å gjøre på tross av tidspress og begrensninger på teknikk.

Jeg vil anbefale Henrik til alle som ønsker temperatur og engasjement i sin forsamling, til nesten alle typer events!

Mvh
Terje Lundsten
Markedssjef
Ricoh Norge AS

DnB;

Henrik ble leid inn via Stand Up Norge for å holde foredraget «Kommunikasjon og Kroppsspråk» for finansrådgivere, eiendomsmeglere og ledere i DnB NOR Drammensregionen. Karakteren Henrik spilte var vanvittig morsom, hadde mange gode kommentarer og brukte publikum aktivt gjennom foredraget. Selv om enkelte etter hvert trodde de hadde avslørt karakteren, rodde han det flott inn med gode kommentarer og publikum satt igjen som usikre spørsmålstegn. Foredraget ble en snakkis resten av kvelden og mange lo godt av de gode rådene vi fikk.

Henrik Morken Nielsen anbefales for selskaper som ønsker å formidle et viktig budskap med bruk av humor!  Vi lo lenge og godt!

Takk skal du ha for en morsom kveld!

Med vennlig hilsen
Sebastian Mikolajczyk
Leder, DnB Bank ASA

E.A. Smith AS;

Hei Henrik,

Takker for en veldig vellykket underholdning, vi hadde en flott kveld og folk snakket om dette lenge!

Vi var på jakt etter en litt annerledes underholdning for vårt julebord og ramlet ved en tilfeldighet over muligheten til å ha Henrik Morken Nielsen som «tulleservitør». Tente på konseptet med en gang. Vi kom til Oscarsborg som har flotte lokaler, borddekkingen og mat var topp, alt lå til rette for en hyggelig kveld. Reaksjonene ble mange og tydelige da servitøren kom og oppførte seg ganske langt utenfor normalen men uten å gå for langt. Henrik er en veldig god skuespiller, ingen skjønte at dette bare var tull. Det ble VELDIG mye latter, Henrik klarte å skape en ekstra stemning rundt bordet. Et par stykker ble skikkelig lurt, de skulle «ordne opp» og klarte å få servitøren sparket på slutten av måltidet, noe som gjorde kvelden komplett. Det tok helt av da Henrik avslørte seg selv som skuespiller. Et opplegg jeg kan anbefale alle! 

Vennlig hilsen
Renate Becher
Salgskonsulent Armering
E.A. Smith AS
avd. Smith Stål Øst

SpareBank1 Livsforsikring AS;

Henrik Morken Nielsen hadde følgende oppdrag i samarbeid med House of Art: Manus, stuntreporter og regissør for bedriftsfilm til Kick-off.

Og her er tilbakemeldingen:

Hei Henrik,

Vi er meget godt fornøyd med måten du evnet å gjennomføre dette på. Det var en ny opplevelse for flere av oss. Noe som var litt fremmed ble faktisk morsomt og i tillegg ga energi. Det skal du ha en stor del av æren for. Vi har faktisk ikke fått en negativ tilbakemelding på dette, bare positive. Vi oppnådde å ufarliggjøre ledelsen ved å by på oss selv.

Vennlig hilsen Aud Lysenstøen,
Adm.dir. SpareBank 1 Livsforsikring AS

Codan Forsikring;

Heisann Henrik, 

Det var en fantastisk morsom og surrealistisk kveld, hvor vi fikk medarbeidere til å føle frykt, sinne, raseri, vemmelse, sjokk og til sist lettelse!  Jeg har allerede i dag fått flere tilbakemeldinger (som Lee sa: hevnen er søt!). Her er noen: 

Henrik spilte Skjult teater på årests Codan Kickoff, hvor han skulle gå inn i rollen som «Ove», personlig rådgiver og assistent for leder av Personal Lines i Codan Forsikring. Alle de ansatte ble til de grader lurt trill rundt, hvorpå flere medarbeidere truet med å forlate Kickoffen hvis «Ove» ikke ble sendt hjem umiddelbart. Noen satte spørsmåltegn til hele Codans ledelse som kunne ansatte en type som «Ove», og andre lurte på hvordan de skulle melde bedrageriet om at «Ove» hadde forfalsket CV’en sin, og det når han søker en jobb i forsikringsbransjen! Uhørt! 

Det ble en kveld fylt med overraskelser fra start til slutt. En medarbeider hadde kommentert til DJ’en at «Ove» var århundrets skuespiller, spesielt siden han klarte å holde det hele gående i hele 3 timer! En annen medarbeider kunne absolutt ikke forstå at hun kunne bli rundlurt på denne måten som hun sa, hun satt med vondt i magen gjennom hele kvelden og håpet ikke at Codans ledelse kunne ta så feil ved rekrutteringer. Når «Ove» avslørte seg selv som Henrik, Stand-up komikeren, var det stående applaus fra alle 85 medarbeidere! Henrik gjorde en fantastisk jobb som «Ove» og kommer til å bli anbefalt videre til andre igjen og igjen og igjen. Godt jobbet, dette blir «snakkisen» på kontoret i lang tid fremover!

Mvh, Louisa Hughes-Espedal, Development Manager, Codan

Bjørn Erik Lippestad, 50-årslag, Italia:

Jeg arrangerte 50-årslag i Italia, og hadde leid inn Henrik Morken Nielsen til å bidra med skjult teater, sang, tale og stand-up under festen som varte i 3 dager. Henrik satte seg i forkant godt inn i hva jeg ønsket, og kom med gode innspill på hvordan han kunne bidra på best mulig måte. På festen fremsto Henrik som festdeltager på lik linje med alle andre. Med sitt gode humør, rappe replikk, entusiasme og engasjerende vesen, spilte han rollen og oppgavene sine på en utmerket måte. Det er krevende å spille skjult teater over lengre tid, men Henrik moret og underholdt gjestene og meg på en fortreffelig måte. Mange gikk på limpinnen og trodde han kun var en festdeltager. I tillegg gjennomførte Henrik et stand-up show og sang en veldig sjarmerende og morsom sang, som høstet mye begeistring. Henrik sin styrke er hans personlighet, og at han spiller på så mange strenger, og i tillegg har et så godt gehør. Responsen i etterkant på Henrik har udelt vært positiv, og han satte definitivt preg på arrangementet. Om anledningen byr seg vil jeg definitivt gjøre bruk av Henrik sine tjenester igjen!

Bjørn Erik Lippestad

Pegasus Helicopter AS;

Alt fungerte helt strålende Henrik og folket er over seg. Du var tema til frokost i går og til morgenkaffen i dag. Humoren din traff 100% og jeg har fått masse kred for påfunnet med å leie inn deg. Kommer til å anbefale deg til alle som skal arrangere noe og trenger det lille ekstra! Tusen takk for at du løftet kvelden til pegasus helicopter. Du leverer hele veien og en allerede veldig festlig gjeng hadde det ennå festligere med deg som hovmester. Flere av gjestene vil huske deg for alltid!

Gro Axelsen.
Chief dispatcher. Pegasus Helicopter AS

Partner - tjenester for boligbyggelag;

Hei Henrik. Tusen takk for en meget bra kveld, Du skapte en suveren ramme rundt en allerede perfekt dag, og fikk salen til å koke! Ingen forsto at du ikke var «ekte», før du selv avslørte deg, – så dette var meget bra levert! En uttalte til og med at alle hovmestere burde være sånn. Hjertelig takk!

Med vennlig hilsen Partner - tjenester for boligbyggelag
Gunhild Bognæs
Salgs- og markedssjef

Thorsen Gruppen AS;

Hei Henrik,

Tusen takk for sist. Vi i festkomiteen var veldig spent på hvordan din opptreden ville bli mottatt av våre kollegaer i Thorsen Gruppen, og ikke minst av daglig leder, Arthur selv. Men vi hadde jo ingen grunn til bekymring, for ditt bidrag denne kvelden ble åpenbart godt mottatt og det hele ble en kjempesuksess! Vi er veldig glad for at vi booket nettopp deg til å underholde oss denne kvelden. Alle gikk fem på og trodde det var du som var den ekte hovmesteren på Dr. Holms, og de ble skikkelig overrasket da du avslørte deg selv. Vi har ledd godt i etterkant. Flere har også kommentert at de skulle ønske at det faktisk var du som virkelig var den ekte hovmesteren på Dr. Holms, og at det ble et tomrom etter at du hadde takket for deg. Vi er mektig imponert over hvor bra du spilte, Henrik, og at du klarte å lure absolutt alle sammen. DET skal godt gjøres, og det gjorde du med stil. Arthur har skrytt masse av din opptreden, og jeg tror det var han som ble lurt mest. Vi har storkost oss på Geilo, og jubilantene våre ble feiret med stil. Tusen takk for flott innsats, Henrik. Magisk!

Med vennlig hilsen
Veronica Thorsen / Regnskap/økonomi
Thorsen Gruppen

Tango Frisør AS;

Hei Henrik,

Tusen takk for en hysterisk morsom, vellykket og strålende kveld på vårt 20-års jubileum. Alle storkoste seg, og jeg fikk bare positive tilbakemeldinger. Tar gjerne kontakt med deg igjen når nye arrangement er på trappene. Alle snakker om deg her, og nesten alle trodde at du jobbet på hotellet. Tusen hjertelig takk for en uforglemmelig aften. Fantastisk, Henrik!

Med vennlig hilsen
Liv-Hilde Nornes
Markedssjef, Tango Frisør AS

Copenhagen Business School;

Hei Henrik, 

Takk for sist! Ville bare si tusen takk for fredagen. Det ble en stor suksess, og det var ditt foredrag alle snakket om på kvelden. Takk for god dialog i forkant også. Du er nøyaktig, fokusert og detaljert, og dette ble helt perfekt. Ønsker deg lykke til videre. Du er best, Henrik!

Mvh, Martin Torgersen, Norsk Næringslivsutvalg

Glass og Fasadeforeningen;

Hei Henrik!

 Våre gjester har gitt utelukkende positive tilbakemeldinger på din innsats som kveldens hovmester. Både tilnærming og gjennomføring ble utført på en profesjonell og god måte. Vi ser på din innsats som verdifull, og uten profesjonell underholdning hadde ikke festmiddagen hatt like god innpakning. Takk igjen, Henrik, skal ikke se bort i fra at vi snakkes igjen!

Vennlig hilsen,
Harald Aase, Redaktør/kommunikasjonsrådgiver

Ernst & Young;

Vi brukte Henrik til å lure en av våre ansatte med skjult kamera til et 50-års lag.

Det var utrolig bra. Jeg lo så jeg gråt! Fyyy så uforskammet du var, hehe – digget da du rev visittkortet hans i to.Dette ble tatt godt imot av bursdagsbarnet, og festen ble virkelig perfekt med dette innslaget. Anbefales – og vi bruker deg VELDIG gjerne igjen! Superfornøyd kunde! -«Enten er mannen gal, eller så går han på stoff…»

Karoline Søberg
Learning Coordinator/Advisory
Ernst & Young AS

Reiseleder for Impulse Sunndal Treningssenter AS;

Opplevelsen med deg som reiseleder, og ditt engasjement for rollen var upåklagelig! 

Alle synes Osloweekenden var hysterisk morsom med alle dine reiselederinnspill.
Tusen takk for opplevelsen, Henrik!

Mvh
Jens Kristian Søreng
Daglig leder, Impulse Sunndal

Fjellinjen AS;

Fjellinjen arrangerte julebord for de ansatte og leide inn Henrik Morken Nielsen til å spille den nye kommunikasjonsrådgiveren i Fjellinjen. Henrik gjorde en strålende jobb hvor han lurte publikum trill rundt, noen ble forskrekket og forferdet av hans litt ”utagerende” oppførsel, men de lo så de grein når sannheten kom frem. Han holdt en flott tale under middagen med mange morsomme innslag, og med rungende latter fra salen. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Henrik på det varmeste til et nytt publikum. Dette er en mann som får hodene til å rulle, samtidig som han får publikum flott ned på jorden igjen med sin sjarm og sin utsråling! Det har blitt en veldig snakkis her på jobb, og det er jo slik det skal være, meget bra må jeg si, og da snakker jeg for alle her!

Jean Fredrich Mortensen
Kundeveileder, Fjellinjen AS

Skjetten Skole;

Skjetten skole leide inn Henrik Morken Nielsen til å stå for underholdningen på den årlige blåturen med personalet. Vi opplevde Henrik som en profesjonell komiker som hadde fått i oppdrag å være den nytilsatte læreren. Han klarte på svært kort tid og bli turens snakkis, og vi i ledelsen fikk mange blikk og kommentarer om at vi ikke kunne ansette en slik lærer. Stuntet ble avslørt til full applaus og lettelse etter 3 timer!

Vennlig hilsen
Øyvind Rundtom, undervisningsinspektør Skjetten skole.

Ikano Bank;

Hei Henrik og takk for sist!

Vi benyttet Henrik Morken Nielsen til vårt kick-off der han gjennomførte et skjult skuespill som den nye HR-sjefen i vår bedrift. Henrik sitt bidrag ble opplevd som svært underholdende og gav arrangementet en spennende vri som vi kommer til å minnes ved i lang tid fremover. Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik Morken Nielsen sitt humoristiske talent og ferdigheter som skuespiller. Kombinasjonen av dette gav vårt arrangement et kraftig løft!

Magnus Følling
Senior Bedriftskonsulent
Ikano Bank

Sarpsborg Park og Anlegg AS;

Tusen takk for godt utført arbeid!

Sarpsborg Park og Anlegg hadde i år valgt å leie inn skuespiller og komiker Henrik Morken Nielsen til å stå for underholdningen på julebordet.

Henrik hadde planene i orden allerede før vårt første møte på Hasle. Han kunne se det hele visuelt for seg. Han la mye vekt på info fra oss – info om personer, firma, prosjekter etc. etc. Dette gjorde han for å kunne skreddersy underholdningen slik at Sarpsborg Park & Anlegg kunne kjenne seg igjen i mange av rollene til Henrik. Henrik spilte også vår «nye kunde» og brukte navn på mange av våre ansatte som en del av underholdningen. Og gjennom et tett samarbeid med oss, har Henrik kunnet virkeliggjøre alle rollene som han framførte på julebordet. Vi vil virkelig si at Henrik la hele sjelen sin i dette. Han var opptatt av at vi som kunde skulle få den beste opplevelsen og at vi alle skulle få noe å prate om og le videre av – noe å se tilbake på.

Mot slutten spilte Henrik en vakker julesang på piano mens han sang med den reneste stemmen. Dette gjorde at vi rett og slett kom i julestemning, og det skapte også en god atmosfære. Tilbakemeldingene har bare vært positive. Henrik hadde veldig god kontakt med publikum og fikk startet lattermusklene hos alle sammen. Vi er en bedrift med over 100 ansatte og underholdningen falt virkelig i smak. Hele opplegget var rett og slett veldig vellykket.

Henrik er en super skuespiller og komiker!

Håper vi ses igjen!

Vennlig hilsen oss på Sarpsborg Park og Anlegg -
Line Røising Gundersen, Lars Erik Lunde og Elin Louise Kolberg Kihle

Oslo S Shopping;

Henrik holdt et kick-off/motivasjonsforedrag for alle butikklederne på Oslo S Shopping.

Jeg opplevde Henrik som en meget troverdig og god skuespiller! Et veldig annerledes foredrag der poenget er at man kan spille alle slags roller i arbeidslivet. Alle ansatte ble lurt trill rundt, og de syntes det var moro da det viste seg at det bare var skuespill!

Vennlig hilsen
Torstein Heldal, Senterleder
Rom Eiendom AS

Nofas Management AS;

Lørdag 18.12.2010 hadde vårt selskap hyret inn, via Kjentfolk AS, en person til å gjøre Skjult teater for våre kolleger.

Henrik Morken Nielsen, ble varmt anbefalt av dere, og dette er vår tilbakemelding.

Henrik spilte rollen som «Henning Kristiansen» – den nye IT-sjefen på vårt julebord. Han levde seg svært godt inn i rollen. «Henning» – vår nye IT-sjef, skremte nærmest vettet av alle kollegene, med sin merkelige oppførsel. Det ble flere ganger påpekt til meg og adm direktør, at han «Henning» måtte vi bare få hjem i en taxi omg. Og andre svor på at han aldri skulle få oppleve sin første arbeidsdag i selskapet. Kommentarer som – jeg liker han bare ikke, han passer ikke inn, denne mannen er jo gal, med mer kom som et jevnt rop gjennom kvelden.

Talene hans var både ulogiske og frekke, men ikke på bekostning av enkeltpersoner, men mer for hele gruppen. Her skulle vi bare vite at han kom dit som sjef, og ikke en som skulle drive med support. Vi fikk også klar beskjed om at «Henning» ikke var særlig glad i besøk på kontoret, heller ikke tlf. – bruk mail var hans klare oppfordring.

Avsløringen kom med et stort lettende sukk i fra salen. Selve avsløringen var også blandet med en god dose latter kombinert med lettelses balsam for slitne hoder.

Jeg var svært spent på hvordan dette skulle gå, og i ettertid kan jeg med stor begeistring, og en smule lettelse anbefale Henrik Morken Nielsen på det varmeste.

Henrik må gjerne benytte oss som referanse ovenfor andre, de er heldige de som får muligheten til å få gleden av hans direkthet, innlevelse og ikke minst skuespillertalent. Men jeg kommer aldri til å ansette «Henning Kristiansen»

Med vennlig hilsen
Tom Fahmi, Sales Manager Innovation, Nofas Mangagement AS

Østfoldhallene;

Ved Østfoldhallenes sin 20 års jubileumsfest hadde vi gleden av å benytte Henrik Morken Nielsen som underholdningsinnslag på festen. I forbindelse med en markering av våre jubilanter ankom Henrik som mystery shopper, han hadde vært og sjekket servicegraden på senteret. Med god research av Henrik i forkant ble det et strålende innslag hvor han fikk latteren til å runge i lokalet. Han inkluderte ansatte fra senteret på en genial måte – innslaget var veldig skreddersydd Østfoldhallene og han hadde publikum i sin hule hånd. Henrik er suveren å samarbeide med og han beriket vår fest.

Anne Vik
Senterleder, Østfoldhallene

VITA AS;

Takk for en veldig morsom kveld!

Vi i VITA var på utkikk etter en som kunne få opp stemningen på årets julebord og Henrik var perfekt til denne rollen. Han spilte en særdeles klumsete servitør og reaksjonene rundt bordet lot ikke vente lenge på seg. Mange var litt bekymret for denne ganske så distre og dristige servitøren så troverdigheten var det ikke noe å si på. På et tidspunkt måtte vi bak på kjøkkenet for å «klage» på servitøren og dit hadde også vår adm.dir funnet veien for å klage på den udugelige medhjelperen! Det ble mye latter under middagen, noen mente de skjønte det var noe på gang mens andre gikk rett på!!!!

Tilbakemeldingene har kun vært positive! 

Hilsen Cathrin Jansson
Brand Manager
VITA

Cytec Norge KS;

Fredag 17. desember avholdt Cytec Norge KS julebord på Losby Gods i Lørenskog. Vi ønsket en ny vri på underholdningen ved årets julebord, og valgte Henrik Morken Nielsen som ”Ukjent Servitør”. For en flying start det ble på kvelden! ”Den ukjente” laget passe og masse ståhei rundt på bordene. Ettersom vi er et internasjonalt selskap slo han til tider over på et urnorsk engelsk, til stor forlystelse for våre utenlandske ansatte.

 Jeg fikk stadig henvendelser fra ansatte som mente at jeg; burde følge ekstra nøye med på den rare servitøren, – han gjør så mye rart! Det grand finale kom med avsløringen hvor Henrik kjørte et kort og improvisert ”Stand Up” show.

Tusen takk for et humoristisk og profesjonelt bidrag, du har gitt vår bedrift noe å samles om og snakke om. For enkelte ansatte ble du det største de har opplevd i sitt voksne liv!

På vegne av de ansatte i Cytec Norge KS – takk for en super kveld, du lurte oss alle!

Mona R. Steen
Administrative Coordinator
Cytec Norge KS

Transportsentralen Sandefjord A/S;

Takk skal du ha for en uforglemmelig kveld, det ble gjennomført utrolig bra!

Vi i Transportsentralen Sandefjord AS arrangerte treff for kunder og våre
sjåfører og var på jakt etter en form for underholdning. Vi ble anbefalt
”Skjult teater” og Henrik Morken Nielsen. I vårt selskap trengte vi
”hjelp” på kjøkkenet og en servitør, og det var derfor naturlig at Henrik
ble vår innleide servitør. At det var bra gjennomført skjønte jeg da noen
av våre ansatte ble kraftig irritert på den udugelige servitøren jeg hadde
innleid. ”Richard” var komplett udugelig, og det ble mye latter og noen
flaue øyeblikk. ”Richard” var med fra de første gjestene ankom og til
servering av kaffe avec noen timer senere. Det var nok også han som må få
æren av at vi greide å gjennomføre ”timeplanen” vår den kvelden. Utrolig
masete servitør, som til tider var voldsomt irriterende, men samtidig
vanvittig morsom! Tilbakemelding fra gjestene har vært unisont; De storkoste seg!

En hyggelig avslutning på kvelden var da ”Richard” ble Henrik, og at han
da fortalte hvem han egentlig var. Noen gjester mente de skjønte det var
”noe” med han, mens andre ble veldig overrasket, men lettet over at
undertegnende ikke hadde leid inn en så uduglig servitør.

Konklusjon; Enormt bra, skulle gjerne hatt kvelden igjen!

Hyggelig å ha hatt et samarbeid med deg og Stand Up Norge, og det er store muligheter for at vi gjør dette en annen gang også.

Mvh
Transportsentralen Sandefjord A/S
Heidi M. Dahl

Goodtech ASA;

Henrik spilte rollen som «Fredrik», selskapets nye regnskapssjef. Undertegnede som er regnskapssjef til daglig skulle ha et års permisjon fra sin stilling for å utføre andre oppgaver i selskapet (som er noe vi faktisk diskuterer). «Fredrik» hadde gjort et veldig godt inntrykk på intervjuet, hadde de beste referanser, og skulle begynne i jobben i januar.

«Fredrik» var med på rebusløpet og selve julebordet. Han stilte opp i et antrekk som var lite passende for julebord, og ble raskt høylytt. Han skrøt uhemmet av egne kvalifikasjoner, men la også inn stikk som at han hadde jukset med vitnemålet. Han flørtet veldig med meg (som sin nye samarbeidspartner), og holdt en pinlig tale under middagen om hvor glad han var for å være ansatt i selskapet.

Her er noen av situasjonene som oppsto;

– Konsernsjefen bestemte seg for at han måtte avlyse et planlagt Sverigebesøk på mandagen for å innkalle til et møte hvor denne ansettelsen ble diskutert. Dette bla fordi han hadde hørt rykter om at «Fredrik» hadde jukset med vitnemålet. Flørtet med sin nye samarbeidspartner, og ellers oppførte seg alt annet en passende….

Sitater;
– ikke for å snakke stygt om noen, men jeg synes han oppfører seg litt merkelig, og han skal være min sjef…
– han må søren meg hatt gode referanser, som vet så lite om økonomisystemet og likevel har blitt ansatt….
– jeg synes han var et friskt pust i miljøet, og er skuffet over at dette bare var tull….

Da «Fredrik» avslørte seg som Henrik var det nok noen som var ganske lettet… Dette var et morsomt innslag som vi kommer til å huske lenge!

Annette Finstad
Regnskapssjef konsern
Goodtech ASA

Anorak AS;

Vi i Anorak har hatt gleden av å jobbe med Henrik Morken Nielsen ved flere anledninger og har utelukkende positive erfaringer. Både som skuespiller og konferansier har Henrik levert gode tolkninger av manus. I tillegg har han gitt oss mye verdifull improvisasjon da det har vært nødvendig. Dessuten er Henrik en trivelig person, som er løsningsorientert og morsom å jobbe med.

Vi anbefaler Henrik på det varmeste!

Mvh,
Anders Gudmundstuen
Daglig Leder - Anorak AS

Larvik Teaterforening;

Larvik Teaterforening hyret Henrik Morken Nielsen til et helgekurs i improvisasjon.

Vi i Larvik teaterforening ønsket faglig påfyll. Et slikt improkurs inneholder flere viktige elementer, som å styrke samholdet i gruppa, det å tørre å stå foran de andre uten manus, inspirasjon til ulike karakterbygginger, humor som virkemiddel, og masse latter som virker frigjørende på alle!

Henrik er en faglig dyktig dramapedagog, med en tyngde innenfor improvisasjon. Han har en intuitiv forståelse for drama/teaterfaget, og har en menneskelig innsikt som er nødvendig for å jobbe med amatører innenfor feltet! Henrik har masse humor som han brukte aktivt på kurset, samtidig som han evnet å skape trygghet for alle deltakerne. Vi er strålende fornøyd med improvisasjonskurset til Henrik, og ønsker å bruke han igjen ved neste anledning.

Tine Østby, kursansvarlig
Nestleder i Larvik Teaterforening

Norsk Kaffeinformasjon;

Henrik er en usedvanlig entusiastisk og uhøytidelig person som har gått opp i rollen som «Kong Kaffe» 100%. Han er den naturlige konferansier under «NM i Slappa» og er for øvrig en person det er lett å samarbeide med. Henrik er en humørspreder med glimt i øyet og har lett for å få folk med seg. Han fremstår så troverdig i sin rolle at de fleste har hatt vondt for å tro at han ikke egentlig er Roar, kaffekongen.

Marit Lynes,
Informasjonssjef Norsk Kaffeinformasjon

Dysleksi Norge;

Dysleksi Norge inviterte Henrik Morken Nielsen til vårt ledermøte på Thon Hotel Vettre. Henrik ble invitert til å holde et foredrag for våre lokallagsledere om kommunikasjon. De første 10 minuttene hersket total forvirring. Publikum så seg rundt, og ingen turde riktig å gi uttrykk for hva de egentlig mente, med unntak av undertegnede og generalsekretæren vår Marianne. 

Det kan du tro de hadde reagert på! Her sitter vi og ler av en tilsynelatende seriøs, om enn ikke så flink, foredragsholder. Noe så frekt! Som en av våre tillitsvalgte sa i en tale under middagen: “Jeg er ganske sur på deg Caroline, du lurte oss trill rundt alle sammen, mens selv satt du der og lo deg i hjel”

Så, litt etter litt, løsnet publikum – flere og flere forstod at dette var bløff. Det hele utviklet seg helt hysterisk da vår “gamle traver” – Frøydis fra Moss – ble dratt inn i spøken.
“Du kan sitte her”
“Ikke snakk til meg som ei bikkje”
“Vil du gifte deg med meg?…. Du trenger ikke å svare”

Det var virkelig en fornøyelse, om jeg kan være så direkte og si at det også var en ganske stor overraskelse, hvor vellykket dette ble. “Skjult teater” kan nok være risikabelt, men dette funka.

Morsomt var det også, som Henrik selv hadde forutsett, hvor fort noen skjønner det, mens andre bruker lengre tid. En av våre tillitsvalgte sa: “Jeg skjønte det måtte være tull allerede før han begynte. Der han satt henslengt med armene i kors. 80% av kommunikasjon er kroppsholdning – dette hadde’n ikke peiling på.”

Det var også fint at innlegget ble tilpasset vår gruppe. Humor blir først god når den er bearbeidet til mottageren. Ja jeg vil faktisk si det er en forutsetning – og dette var skikkelig gøy.

Vennlig hilsen
Dysleksi Norge
v/Informasjonskonsulent Caroline Solem

Heidi Dahlsveen;

Henrik er intenst opptatt av, og stadig nysgjerrig på fagområdet «underholdning». Dette fører til at han alltid er i utvikling. I sine opptredener viser han sin dyktighet i timing og kommunikasjon med publikum. Han er uredd og kreativ.

Heidi Dahlsveen
Høgskolelektor.
Forteller og forsker

Manuellterapeutenes Servicekontor AS;

Tusen takk for i går, Henrik! Du gjorde en helt super jobb som servitør på Holmenkollen Restaurant ifm med vår festmiddag! MORSOMT!!!!

Agnes C. Mordt,
Manuellterapeutenes Servicekontor sitt seminar «Fra beltestedet og ned»

Bedriftskultur med Lavrans Sedmund / Studentparlamentet Høgskolen i Vestfold og Buskerud;

Hei Henrik,

Det er jo vi som skal takke deg! Takk for et kjempebra foredrag med organisasjonspsykolog Lavrans Sedmund, folket snakker fortsatt om det i gangene her Vi snakkes plutselig igjen! Nok en gang, TUSEN TAKK for et annerledes, vilt og morsomt foredrag om hvordan man skaper et «godt arbeidsmiljø».

Vennlig hilsen, Emma Vestli / Studentparlamentet ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold

HBV / Bedriftskultur med Lavrans Sedmund;

Tusen takk for flott underholdning i helgen, Henrik. Du bidro til et fint seminar med Lavrans Sedmund. Veldig morsomt!

Hilsen, Stéphane Roblin / Student Council President at Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV)

Norges Miljøvernforbund AS;

Vi fikk anbefalt Henrik Morken Nielsen til vårt arrangement i forbindelse med Kurt Oddekalvs 30 års jubileum som miljøverner, og jeg ble overbevist om at han kom til å bli bra. Og det skulle jeg få mer enn rett i. Henrik er en utrolig hyggelig person. Han er veldig jordnær, blid, imøtekommende og ekstremt morsom! Han tok rollen som vår nye daglige leder ved vårt miljøhotel Seletun, og skreddersydde sin rolle til vårt arrangement. Han organiserte, styret og ordnet, og det var få som forstod at han var i rolle. Det var mange hevede øyenbryn, rynking på nesen og himling med øynene. Folk lurte på hva slags person vi hadde ansatt. Han avslørte seg ut på kvelden og da satt latteren løst. Selv skulle jeg spille med i løpet av kvelden, og det var utrolig vanskelig å holde masken, jeg lo så tårene trillet flere ganger! Henrik er hysterisk morsom og full av liv. Etter han avslørte seg, avsluttet han sin del av underholdningen med en fabelaktig morsom sang! Og han kan virkelig synge!! Flott stemme og igjen ufattelig morsom!! Han ble en snakkis gjennom hele kvelden blant alle gjestene og vi er veldig fornøyd med det han presterte! Vi og jeg anbefaler Henrik Morken Nielsen på det varmeste! Da får man seg virkelig en god latter, noe eget og unikt, og noe man husker og snakker om lenge! Tusen takk Henrik for en fabelaktig kveld!!

Med miljøvennlig hilsen
Ane Monsen Rong, Design og media, Norges Miljøvernforbund

Daglig leder / Llientab AS;

Hei Henrik 

Dette var en super opplevelse for oss alle!
Jeg var veldig spent hva en tulleservitør ville være. (les skeptisk)
Når det er sagt så var det utrolig gøy å se på hvordan de andre reagerte under middagen.
Og jeg hadde det også veldig gøy. Det var ingen av de andre rundt bordet som skjønte at jeg visste noe, fordi du tullet med meg også. Stemningen rundt bordet ble veldig fort god og undrende. Et par kommentar lød slik:
– hva er det for noe med denne servitøren vi har fått?
– stakkar han må virkelig ha tatt jobben alvorlig, siden alt må stå riktig hele tiden
– vi må være tolerange mot slike også……

Alle var enige om at dette satte en ekstra spiss på middagen, takk Henrik!

Mvh
Odd Sund
Daglig leder i Llentab

OscarsBorg Hotel og Resort / Llentab;

Når vi skulle ha sommersamling på jobben i år valgte vi Oscarsborg Festning og fikk tilsendt en liste over forskjellige aktiviteter som de kunne tilby. Synes at Tulleservitør hørtes morsomt ut og gikk for det under middagen. Flaks for oss så var det Henrik Morken Nielsen som dukket opp, det er lenge siden jeg har ledd og kost meg så mye som det jeg gjorde under denne middagen. Det ble ca 1,5 time med masse latter og undring på om denne kelneren var helt som han skulle eller om han rett og slett var der på tiltak fra NAV, noen var også inne på at det kunne være skult kamera.

Som skuespiller og komiker synes jeg at Henrik gjorde en kjempebra jobb, vi lo stort sett fra han kom inn i rommet til han var ferdig. Etter at han hadde avslørt seg som skuespiller fikk vi tilbakemeldinger om at dette hadde vært en kjempesuksess, flere av oss hadde ledd så tårene trillet.

En liten ulempe er jo at Henrik er kjent skuespiller, så det var noen som lurte på om han ikke var han der presten eller noe fra Lange flate ballær.

Vi var kjempefornøyd og kan anbefale en middag med Henrik som tulleservitør.

Med vennlig hilsen
Llentab As
Kristin Cohn
Kontormedarbeider

UNIT4 AGRESSO AS;

Hei og takk for sist. Dette ble veldig bra og alle var storfornøyd!

UNIT4 Agresso valgte Henrik Morken Nilsen som hemmelig «tulleservitør» under vårt arrangement på Oscarsborg høsten 2014.Vi var på jakt etter noe annerledes og en underholdning som varte under hele middagen. Derfor valgte vi et slikt konsept. Henrik var seriøs og tok oppgaven meget alvorlig. Han startet forsiktig og ble mer og mer «gal». Han klarte og balansere rollen på en slik måte at middagen ble morsom og hyggelig. Gjestene var storfornøyd og flere skjønte ikke spøken før den ble avslørt. Vi kan trygt anbefale Henrik til lignede oppdrag!

Med vennlig hilsen
Espen Pettersen Gjester
Sales Mangager, UNIT4 Agresso

DNB Bank ASA;

 Etter vår samling på Hurdalssjøen Hotell med Henrik Morken Nielsen som vår servitør var vi alle enige om at dette var en fantastisk flott underholdning. Vi lo og koste oss hele veien, og det har vært mye snakk og latter om din rolle som servitør i ettertid. På slutten fikk vi servert en rekke morsomme historier før Henrik takket for seg. Igjen – tusen takk Henrik!

Vennlig hilsen
Gro Haugen
Avdelingsleder, DNB Bank ASA

Felleskjøpet AS;

Henrik Morken Nielsen bidro til en positiv og lett stemning med sin opptreden da Felleskjøpets ansatte møttes for en omvisning på vårt nye hovedkontor i Lillestrøm fra 1. desember. Hans karakter bidro til undring, latter, himling med øynene – og alle fikk seg en god latter da han avslørte sin spøk som han hadde holdt gående i ca 2 timer. En person med mye energi og positivitet som kan anbefales på det varmeste.

Vennlig hilsen
Anne Mette Sjøvik
Driftsansvarlig
Felleskjøpet Agri SA

VWR International AS;

Heisann,

Takk for en super kveld med deg som vår servitør under middagen, Henrik! Folk var veldig fornøyde, og vi storkoste oss masse mens du var der og fortsatte med det til langt på natt.

Hilsen
Idunn Landa
Produktspesialist VWR

Comfort Kjeden AS;

Takk for et utrolig artig innslag under middagen som vår Servitør på Hurdalsjøen. Du tar ting på sparket og er kjapp i replikkene, noe som gjorde hele seansen fantastisk morsom! Lykke til videre, Henrik. Vi har allerede planlagt julebord, men kan hende vi treffes igjen. Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Inger Nerdrum
Adm. Direktør
Comfort-Kjeden AS

Brio Kremmerhuset Moa Syd:

Hei! Takk for alt tullet under Briomiddagen! Vi satt og lurte fælt på deg. Noen hadde sett deg i en film, men alle trodde du likevel var en ekte servitør. En servitør som var hyper, eller kanskje misbruker av et skummelt stoff.

Morsomt!

Mvh, Thomas Ertresvåg
Salg/innkjøp i Brio Kremmerhuset Moa Syd

Statistisk Sentralbyrå;

Vi bestilte «Tulleservitøren» Henrik Morken Nielsen til vår middag ved Oscarsborg. Vi hadde hørt om Tulleservitøren fra andre og tenkte dette var litt annerledes og et moro innslag under middagen. Veldig bra at han var med og «tok imot» gjestene, slik at han kunne danne seg et inntrykk av selskapet før vi satte oss til bords. Han var veldig god til å lese folk, og ikke trekke det for langt. Så an hvem som tålte hva. Jeg synes han var veldig bra og passe frekk. Alle var fornøyde og det ble mye latter.

Anbefales!

Mvh
Bente Østli
Seniorrådgiver i Statistisk Sentralbyrå

Multiconsult AS;

Henrik Morken Nielsen som «Servitør» er noe som skaper liv, røre, (for)undring og latter. Han sklir inn i miljøet, begynner smått med ablegøyene sine, for etter hvert som kvelden skrider fremover gå over til en lettere hysterisk type ála Fawlty Towers – John Cleese. Responsen hos julebordsgjestene var meget god med tilbakemeldinger om at dette var artig og annerledes sammenlignet med en vanlig stand-up komiker. Rett og slett en suksess!

Vennlig hilsen,
REIJA ANNELI SANTALA
HMS- og miljørådgiver

Kemneren i Asker og Bærum;

Hei Henrik

Takk for innsatsen og underholdningen under vår middag på Oscarsborg. Du vekket glede, forargelse og noen følelser til under middagen. Meget energisk og troverdig. 4 ganger måtte jeg stoppe ansatte som ville snakke med hovmesteren om denne «udugelige» servitøren, som bommet på bestillinger og advarte damene på toalettene om det ene og det andre.

Tusen takk for at du lyste opp vår konferanse. Du var en STOR snakkis i baren etter middagen, og videre på fredag under siste halvdel av konferansen. Du vil bli varmt anbefalt videre!

Trond Nilsen, Administrasjonskonsulent,
Kemneren i Asker og Bærum

S-Tec AS;

S-Tec valgte Henrik Morken Nielsen som servitør til vårt 10-årsjubileum etter anbefalinger fra flere hold.

Henrik var en herlig fyr og var presis og klar med hensyn til det praktiske rundt sin rolle og samarbeid med hovmester, toastmaster og servitører. Henrik som servitør var fabelaktig. Han balanserte rollen perfekt, og alle gjestene fikk en vanvittig morsom kveld. Det som startet med usikre smil og utvekslende blikk mellom gjestene ble raskt forvandlet til store glis og samtaleemner rundt bordene. Vi vil anbefale Henrik på det varmeste – han vil garantert gjøre festen til en suksess!

Anders Mouland
Sensor Technology AS

Agathon Borgen AS;

Hei Henrik

Tusen takk for sist og for strålende innsats og opptreden med deg som servitør. Dette var virkelig bra, morsomt og ikke minst et annerledes og fint julebord som ikke glemmes med det første! Tilbakemeldingene i etterkant har bare vært positive (akkurat slik vi håpet)

Så takk Henrik for herlig innsats og samarbeid. Dette var bra!!

Hanne Volden
Agathon Borgen AS

Espira Gruppen AS;

Espira booket Henrik Morken Nielsen som servitør under middagen på julebordet. Det var stor stemning fra begynnelse til slutt! Henrik lagde en fantastisk ramme rundt arrangementet og vi storkoste oss. Flere lo godt flere dager senere. Hvis du vil ha mye latter, engasjement og gode historier fra julebordet kan dette anbefales på det sterkeste.

Liv-Grethe Wangberg,
Adm. ansv. Espira Akademiet

Baxter AS;

Hei Henrik!

Tusen takk for sist og for en strålende innsats i fra deg som servitør under middagen!! Det var utrolig bra og morsomt, og det var vanskelig å holde maska til tider…. Har fått så mange positive tilbakemeldinger på deg og din innsats, og det var stor suksess! Det var mye prat i gangene her i går, om forskjellige episoder og han gjorde det og sa det… En sa også at han hadde fulgt med på deg i kulissene, for han syntes du var litt merkelig, og at du også fortsatte rollen utenfor ‘scenen’. Veldig bra! Kan absolutt anbefale deg på det varmeste. Lykke til videre og mange takk igjen.

Ha flott dag!

Hilsen Anne Karine Kolberg
Bid Management/Logistics responsible, Norway
Baxter AS

Petter Hoff / Foredagsholder i Seminarpartner;

Henrik var konferansier på et event for Sykehuset Vestfold. Han gjorde en meget god jobb! God balanse mellom å introdusere foredragsholdere uten å ta for stor plass, og hans innlegg som var laget spesielt for anledningen var fantastisk!!

Hilsen Petter Hoff

Sandefjord kommune;

Hei Henrik!

Takk for sist! Det var fornøyelig å høre deg som organisasjonspsykolog og som konferansier! Artig!! Jeg satt og humret – og til tider ristet mens jeg tørket lattertårer…

Vennlig hilsen
Magne K. Eckhoff
Personalsjef
Sandefjord kommune

Norkring AS;

Hei Henrik og takk for i går!

Stemningen var super – og tusen takk for
morsomt bidrag med deg som servitør!

Ønsker deg en god helg!

Therese Strand
Marketing Managerl
Business Development

S –Tec AS;

Henrik gikk undercover, og var «Servitør hentet fra NAV», på S-Tec sitt 10 års jubileum. I rollen brøt han med mange av de forventninger og profesjonelle retningslinjer, som forventes av en servitør. Han snublet, var innpåsliten og menget seg med gjestene, mer enn man vanligvis ønsker eller forventer. Dette skapte for oss gjester underfundige og veldig morsomme situasjoner, under hele selskapet. Samtidig hadde man noe å snakke om, med de gjestene man ikke kjente fra før. Henrik var god på å balansere på en knivegg, slik at man som gjest aldri ble forlegen (bortsett fra på hans vegne). Kan absolutt anbefales!

Thomas Lyth
produksjonstekniker, S. Tec

Multiconsult AS;

Ditt nummer som servitør innebærer underholdning av små grupper i større lag – hvor alle får sin del av underholdningen underveis.

I dag har jeg hørt om mange morsomme enkeltepisoder. Ditt nummer var en suksess!

Mvh, Arne Narud
Endineering Teamleader at Multiconsult

Erica Grunnevoll;

Henrik Morken Nielsen anbefales! Han er profesjonell, sympatisk og utrolig morsom. Humor med snert og klokskap. Jeg opplevde han på event hvor jeg var foredragsholder, helt utrolig bra. Og meget behagelig for meg som foreleser å ha Henrik som konferansier.

Erica Grunnevoll,
Foredragsholder og kursleder,
CoachTeam AS

Baneservice AS;

Hei igjen Henrik og tusen takk for sist!

Tusen takk for din innsats som «servitør» under begge jubileumsmiddagene i forbindelse med Baneservicedagene 2015. Vi storkoste oss! «Servitøren» ble akkurat det overraskelsesmomentet vi ønsket oss, og du bidro til å skape skikkelig god feststemning. Ønsker samtidig også å takke deg for et godt samarbeid både i forkant og under arrangementet vårt – veldig bra! Jeg vil også trygt kunne anbefale deg videre til andre!

Ha en flott helg!

Mvh Hanne Sveberg
HR-sjef, Baneservice AS

Bli best med Julius Tallulah / Brandstad AS;

Hei Henrik

Takk for sist!

Vi ble foreslått deg som foredragsholder av Hanne i Norges Ekspo.Vi synes en ny salgssjef ville være svært passende, troverdig og litt skremmende for de ansatte i Brandstad som har vært gjennom store endringer det siste året. Rollen som ny salgssjef var så skremmende for enkelte at de under foredraget vurderte å si opp sin stilling og trodde jeg var blitt fullstendig gal! Det tok litt tid før de virkelig forstod og turte å le, men så satt latteren svært løst når du ble «avslørt».

Du gjorde en glimrende jobb som Julius Tallulah og gjennom denne rollen fikk vi løsnet «snippen», vist at vi i den nye organisasjonen i Brandstad både har humor og er lite selvhøytidelig! Det var svært vellykket og de ansatte vil nok huske dette med et smil lenge!

Igjen tusen takk for at du ga alt!

Med vennlig hilsen
Kristin S. Bergman
Daglig leder/CEO/Brandstad AS

Homenet AS / Avd: Kristiansand;

Du er i særklasse, Henrik. Ren magi. Julius Tallulah innfridde alle forventninger, og dette var en innertier for oss. Fantastisk!

Med vennlig hilsen
Espen Austenå Nilsen
Leder Kundetjenester
HomeNet

HINT / Næringslivsdagen;

Henrik sitt foredrag ble en forfriskende avslutning på Næringslivsdagen 2015. Foredraget oppfylte alle forventningene våre. Storyen til Julius Tallulah som vi skreddersydde til dagen, var en perfekt trigger til publikum, og gjorde at de ble ekstra nysgjerrige. Meget fornøyd!

Med vennlig hilsen,
Camilla Lundseng,
faglig ansvarlig Liquids, økonomistudent, HINT

Elektroimportøren AS;

Tusen takk for en herlig kveld med topp underholdning som servitør, Henrik! Dette gjorde virkelig kvelden / dagen komplett!

Med vennlig hilsen
Espen Getz Taraldsen
Kjedesjef
Elektroimportøren AS

Utviklings- og Kompetanseetaten;

Det har vært udelt positive tilbakemeldinger her i dag! En takk til deg for at du serverte oss under middagen. Du gjorde kvelden så fin for oss. Håper våre veier møtes igjen, Henrik!

Vennlig hilsen Torill med resten av gjengen.

Torill Ovlien
Avdelingsleder for lønns- og regnskapstjenester
i Utviklings- og kompetanseetaten

Oslo Havn KF;

Veldig hyggelig å ha deg som «kelner» Moro å se reaksjonene på kelnerfiguren. En kom bort til meg under middagen og kommenterte at det  gikk da ikke an å ha sånne kelnere, dette måtte jeg si ifra om. Moro med reaksjonene når du avslørte deg. Du vil bli husket og snakket om  lenge. Tusen takk for ditt bidrag til at vi fikk en svært vellykket samling på Hurdalssjøen.

Anne Kjersti Steffensen
Administrasjonsrådgiver/Executive Secretary Oslo Havn KF/Port of Oslo
Oslo kommune/City of Oslo

Fenistra AS;

Hei Henrik og takk for sist!

Vi var alle veldig fornøyd med jobben til han «merkelige kelneren» – «snodig fyr» er han innleid eller?» « jøss han må jo ha drukket»

Selv om noen dro kjensel på deg og noen hadde mistanke var det utrolig bra, utrolig mange fine kommentarer og hendelser. Vi storkoste oss og et friskt pust både i baren og under middagen og alle lurte jo på hvem denne gale kelneren var….Veldig bra og gode tilbakemeldinger fra alle!

Med vennlig hilsen
Elin Markeng
Marked /adm. sekretær
Fenistra AS

Pets - Dyrekjeden AS;

Hei Henrik!

Du bidro virkelig stort til den gode stemningen som servitør, og alle var fornøyde – så godt jobbet! Helt genialt opplegg, og fantastisk bra, Henrik!

Med vennlig hilsen,
Svein-Erik Wennberg
Pets - Dyrekjeden AS

Rema 1000;

Hei Henrik!

Fantastisk gjennomført, og du verden som de digget deg i rollen som servitør! Dette var en fin kveld med god stemning. Du var helt perfekt for oss. Masse lykke til med «julesesongen» 

Våre kjøpmenn var imponert!

Med vennlig hilsen
May Britt Østby
Regionsdirektør, Rema 1000

JCDecaux Norge;

God morgen Henrik,

Tusen takk for meget bra «forestilling» på fredag. Ditt bidrag som skjult servitør var medvirkende til at årets julebord går inn i historien som et av våre absolutt beste. Utelukkende positive tilbakemeldinger fra våre ansatte!

Øyvind Markussen
Managing director JCDecaux Norway

Haaland Holding AS;

Jeg var gjest på en konferanse der Henrik holdt foredrag med skjult teater. Henrik var også konferansier. Helgen etter booket jeg ham inn som skjult servitør til mitt eget selskap, og det ble en like stor suksess. Takk for helgen, Henrik!

Espen Haaland
CEO, Haaland Holding

Ranaregionen Næringsforening;

Henrik Morken Nielsen var leid inn som konferansier til Gallaria nå i januar 2016. Han geleidet oss gjennom både dag- og kveldsarrangementet. Gallaria er en fagdag for markedsføring og kommunikasjon, og en gallafest for å hedre de beste og inspirere oss alle. Her møtes 300 beslutningstakere og utviklingsaktører for faglig påfyll og en hyggelig festaften.

Henrik startet dagen med et helt genialt «skjult foredrag» der han spilte en innovasjonsstrateg fra ASKO Norge som fortalte om sine storstilte planer for ny etablering i Mo i Rana. Planene besto av et gigantisk varelager, og en like gigantisk vindpark som ene og alene skulle forsyne lageret med fornybar energi. Dette «grønne og bærekraftige» prosjektet ville føre til alvorlige naturinngrep i Mo i Rana og mang en deltaker fikk rett og slett kaffen i halsen, men skjønte etter hvert spøken. Virkelig en annerledes og morsom innledning under den faglige delen.

På kvelden var det en rekke prisutdelinger mellom servering og underholdning. Henrik Morken Nielsen var meget godt forberedt. Han sang og underholdte – og leverte så det holdt. Vel gjennomført!

Trine Rimer
Daglig leder i Ranaregionen Næringsforening

Telenor ASA;

Hei igjen Henrik,

Først og fremst, hjertelig takk for en flott og spennende og annerledes opptreden – for oss var skjult servitør midt i blinken. Virkelig! Jeg har også anbefalt deg til venner, bekjente og kolleger. Ha en super torsdag!

Mvh
Stein-Erik
CEO Telenor Bulgaria – Globul.

Sap Norge AS / Innovation Forum 2016;

Publikum trodde de skulle på foredrag om SAPs «lagringsløsninger til nye høyder». Nye høyder ble det iallfall da foredraget tok stadig nye vendinger og langt fra var ledet av en av våre eksperter, men tvert imot en standupkomiker som improviserte en ellevill historie om SAPs nye datasenter i Norge (som vi kan avkrefte at eksisterer, eller at det er planer om). Takk for innsatsen, Henrik. Veldig bra!

Tanja Strohhammer
Senior Marketer, SAP, Digital Marketing, Sales and Innovation

FIBERWORKS AS;

Hei Henrik!

Jeg må takke deg for å ha satt våre ansatte i riktig humør før vår tur til Berlin! Foredraget Bli best med Julius Tallulah var utrolig morsomt, og du var samtaleemne for oss alle på hele turen.

Må si jeg er imponert over hvordan du brukte tid i forkant for å sette deg inn i Fiberworks hverdag slik at du kunne fremstå som vår «nyansatte motivator». Jeg har selv deltatt på flere salgskurs og du fremstår som en herlig blanding av alle kursholderne jeg har møtt!

Jeg anbefaler alle som ønsker annerledes underholdning om å ta kontakt med deg. 

Vi sees nok plutselig igjen.

Per Marki, Key Account Manager, Fiberworks AS

FINANSFORBUNDET;

Hei Henrik.

 Tusen takk for suveren innsats fredag som skjult servitør! Vi hadde store forventninger til deg, og de klarte du å overgå. Vi synes du fant en perfekt balanse mellom galskap og humor og vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra kollegaer som oppsummerer deg som «priceless». Du vil få de varmeste anbefalinger.  Igjen, tusen takk for at du påtok deg oppgaven og bidro til å sikre tidenes sommerfest i Finansforbundet! 

Ønsker deg en strålende uke!

Hilsen arrangementskomitéen i Finansforbundet

Instidata AS;

Hei Henrik og takk for sist!

Det ble så vellykket og du gjorde en fantastisk jobb som skjult servitør – virkelig en middag vi kommer til å snakke om lenge! Det var flere som snakket om at du hadde vært perfekt under eget julebord etc, så tror nok det er stor sannsynlighet for at noen av mine vil kontakte deg. Vær sikker – jeg gjør veldig gjerne dette igjen ved en senere anledning.

Ha en flott helg!

Vennlig hilsen,
Gunn Lillehagen
Seniorkonsulent,
Instidata AS

Yara International ASA;

Hei igjen! Takk for et uforglemmelig bidrag til en svært morsom middag på Oscarsborg festning. Vi savnet deg når du trakk deg tilbake. Jeg skal ha deg i tankene ved fremtidige anledninger og anbefale deg videre.

Kari-Anne Leth-Olsen, Head of NPK Technology, Yara Technology Centre

Euroworker AS;

Bli best med Julius Tallulah» vil bli husket av alle som deltok på «Expo Skullerud». Helt fantastisk! Anders Opsahl Eiendom vet å plukke de beste. Ferdig snakka!

Jan Slåtto Jensen, Owner/Sales Manager at Euroworker AS / Headset.no

Nordland fylkeskommune / Tannhelsetjenesten 1;

Hei Henrik

Tusen takk for ett fantastisk bidrag fra deg som kveldens hovmester! Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger. Helt fantastisk, og for meg som var kjent med oppdraget så satt jeg som en unge på julaften og ventet på neste innspill og reaksjon fra gjestene. Du leverte service og humor så det holdt. Resten av kvelden ble også en stor suksess, alle strålte!

Nina Haugland
Konsulent Tannhelsetjenesten

Nordland Fylkeskommune / Tannhelsetjenesten 2;

Hei Henrik!

Tusen takk for fantastisk underholdning som hovmester!!! Det var full klaff og alle 240 storkoste seg hele kvelden. Vi fikk mange glade tilbakemeldinger fra våre ansatte dagen etter, og det var til og med en tannhelsesekretær som mente at hele kvelden var så fantastisk at hun vurderte å gå av med pensjon, fordi det kan jo ikke bli bedre. Så nok en gang tusen takk, det har vært en kjempefornøyelse å oppleve deg som skjult hovmester.

Med vennlig hilsen
Henrik Schmidt
Konst. Fylkestannhelsesjef

Nord Universitet;

Hei Henrik og takk for sist! 

Det var en utrolig vellykket dag for vår del – og det er ikke tvil om at du har en stor del av æren for at den ble så bra som den ble. Bare positive kommentarer og det er veldig gøy å høre noen av tankene de forskjellige hadde gjort seg om den skjulte servitøren, før du avslørte deg. Og alle ble lurt. Det er jo helt fantastisk. Så hjertelig takk. Dette kan du Henrik! Skal anbefale deg på det sterkeste til andre.

Masse hilsen Anita

Anita Eide
Seniorrådgiver Handelshøgskolen
Nord Universitet.

Tranemo Workwear AS;

Hei Henrik!

Tusen takk for en helt FANTASTISK kveld på Losby Gods nå på lørdag!

Du gjorde en utrolig jobb og satte virkelig stemningen i taket! Mange undret seg litt forsiktig i begynnelsen over denne kelneren som ikke var helt A4. Utover kvelden og etter hvert som du utfoldet deg mer og mer brakte det frem mye latter, mange diskusjoner om deg og mye humor. Vår øverste leder fra Sverige synes det var bra at også slike mennesker fikk plass i arbeidslivet, og kelneren er jo veldig hyggelig selv om han svært spesiell!

Takk for at du gjennomførte dette på en så bra måte og gjorde vårt selskap til en helt spesiell og morsom opplevelse! Dette vil vi helt sikkert gjenta ved en senere anledning!

Bra jobbet, Henrik! Terningkast 6!

Med vennlig hilsen
Pål Branderud
Adm. direktør / Managing Director